autóriasztó, műholdas védelem, vonóhorog szerelés Vonóhorog, autóriasztó, tempomat, tolatóradar szerelése

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Jelen weboldal célja Miklós Sándor E.V. Autovillamossági technikus szolgáltatásainak bemutatása. A szerelt biztonságtechnikai megoldások az egyszerű kapcsolótól a legfejlettebb műholdas megoldásokig terjednek, így lehetőség van mind árban, mind minőségben a legmegfelelőbb megoldást kiválasztani.

Az itt szerelt bármilyen elektronika, legyen az riasztó, tempomat, tolatóradar vagy vonóhorog elektronika, semmilyen módon nem veszélyezteti a gyári garanciát.

A jelen weboldal – https://www.miklossanyi.hu böngészésével hozzájárul ahhoz, hogy az oldalak üzemeltetőjének, a Miklós Sándor E.V.-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag személyes információ szerzésre használja fel.

A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá a közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagy mértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.